Schilderen / tekenen en grafiek


Galerie-PAGINA VAN:

Naam: Erika Stulp
Atelier/Galerie: Oude Kijk in 't Jatstraat 62
Plaats/postcode: 9712 EL Groningen
Telefoon: 050 3184651 / 0636167686
e-mail: picassa@home.nl
website: www.erikastulp.nl

Artistiek concept van Erika Stulp

De acrylschilderijen van Erika Stulp (lyrisch expressionist) kunnen worden gekarakteriseerd als sterke, kleurrijke, dynamische composities met meestal een vrolijke uitstraling. Erika maakt gebruik van verschillende soorten beeldelementen. Bijvoorbeeld schilderachtige toets en grafische lijnvoering, contrastkleuren, decoraties, heldere en dan weer zachte structuren en hoekige of golvende vormen. Haar bron van inspiratie is de innerlijke wereld.

Al schilderend worden gevoelens tot uitdrukking gebracht als uitdaging, verlangen, overgave, extase, angst, verdriet en woede. Het maakt haar niet uit of deze gevoelens abstract of figuratief worden weergegeven. Wat telt is de zeggingskracht. 'Het leven is theater', aldus Erika. 'In theater is contrast belangrijk, geen dag zonder nacht, geen vakantie zonder werk'.

Naast het autonome werk legt Erika zich toe op het maken van kunst voor mensen in hun woon- of werkomgeving. Ze vindt het belangrijk om het interieur door middel van haar werk, een voor de opdrachtgever eigen uitstraling te geven, in relatie met de omgeving.

Informatie kunstwerken:

Klik op de foto's voor meer informatie.
Terug naar kunstenaars indeze rubriek Terug naar kunstenaars in deze rubriek Terug naar overige kunstenaars