Contactgegevens

Galerie De Kleine Hoogstraat
Kleine Hoogstraat 14
8911 HE Leeuwarden
058-8442545
Giny Hopster 06 23035142

ginyhopster@galeriedekleinehoogstraat.nl

www.elteha.nl > klik op Galerie De Kleine Hoogstraat

Open tijdens exposities:
Vrijdag en zaterdag van 13.30 - 17.00, overige dagen op afspraak.

Routebeschrijving
Voor het parkeren in het centrum van de stad kunt u terecht in een van de volgende parkeergarages: Zaailand , Hoeksterend, Klanderij en Oldehove De signaleringsborden geven aan welke garage nog ruimte heeft.

- vanaf de Oldehove
via de Grote Kerkstraat komt u onder andere langs het Nationaal Keramiekmuseum Princessehof en andere historische panden, naar de Kleine Hoogstraat 14 (vanaf begin Grote Kerkstraat is het de 4e straat rechts)

- vanaf het NS Station
Sophialaan, Prins Hendrikstraat, Oude Doelesteeg, Nieuwestad, Waagplein, Sint Jacobsstraat, Gouverneursplein naar De Kleine Hoogstraat nr 14.

*****

Welkom bij Galerie De Kleine Hoogstraat te Leeuwarden

De galerie presenteert hedendaagse beeldende kunst. Naast bekende Friese kunstenaars worden kunstenaars uit heel Nederland uitgenodigd die nog niet eerder in Leeuwarden hebben geŽxposeerd. Kennismaking met het werk van deze exposanten resulteert vaak in verrassende ontdekkingen en ontmoetingen. Het aanbod in de galerie bestaat uit schilderijen, beelden/sculpturen, keramiek en ander werk. Dit alles in wisselende exposities. De galeriehouders nodigen u van harte uit eens binnen te kijken.

Terug naar de galerie Naar overige deelnemers